Αρχική

Αποφράξεις ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Αποφράξεις Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Άρθρα

Αποφράξεις Πρόβλημα με την αποχέτευση

Αποφράξεις

Αποφράξεις

αποφραξεις apofraxeis

Πολλές φορές ο λόγος της φραγής της αποχέτευσής και των σωληνώσεων της μπορεί να προκληθεί απο: α) συσσώρευση λίπους ή τροφών στο νεροχύτη της κουζίνας, β) απο συσσώρευση τριχών στο νιπτήρα του μπάνιου ή στη μπανιέρα, γ) βούλωμα του σιφονιού της τουαλέτας και δ) χαλασμένοι ή φθαρμένοι σωλήνες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε στα φρεάτια αλλά και στα σιφόνια των εξωτερικών χώρων όπως είναι της ταράτσας και του μπαλκονιού. Άλλα αίτια αποφράξεων μπορεί να είναι απομεινάρια κατασκευαστικών υλικών και άλατα, που μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί με τον καιρό . Αν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν μπορεί να λυθεί με τη χρήση των γνωστών εργαλείων αποφράξεων, όπως είναι η ατσαλίνα, η βεντούζα ή η χρήση των χημικών ουσιών που πωλιούνται στην αγορά, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθείτε στο ειδικό μας συνεργείο για να πραγματοποιηθεί απόφραξη. Μπορούμε άμεσα να αναλάβουμε: Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, νοσοκομεία, πλοία, δήμους και κοινότητες σε ΟΛΗ την Αθήνα και 24 ώρες το 24ωρο! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι: αποφραξεις, εκκενώσεις βόθρων, άντληση υδάτων, καθαρισμούς, καθαρισμός βιολογικών, απεντομώσεις, υδροβολές, καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου.

 

Η τεχνολογίας στις αποφράξεις

 

Η νέα υπηρεσία της απόφραξης με κάμερα. Με τη χρήση έγχρωμων διαγνωστικών καμερών, τα προβλήματα στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού, του καταστήματος, της επιχείρησης ή του Δήμου σας εντοπίζονται τώρα πολύ εύκολα και μπορούν να επιλυθούν με ταχύτητα και ακρίβεια.
 

Πρόκειται για μία ειδική τεχνική, σύγχρονης τεχνολογίας, που συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού από κάθε άποψη. Πρώτον το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί τώρα να εντοπίσει ακριβώς που βρίσκεται το πρόβλημα σ’ ένα δυσλειτουργικό αποχευτικό σύστημα, που έχει βουλώσει και να προχωρήσει εύκολα στην απόφραξη. Δεύτερον η τεχνική αυτή εξοικονομεί χρόνο- τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον πελάτη- ενέργεια και φυσικά μειώνει το κόστος.
 

Συνίσταται ειδικά για τις περιπτώσεις αποφράξεων σε αποχετεύσεις, που βουλώνουν συχνά. Το πρόβλημα θα ‘χτυπηθεί” στη ρίζα και θα λυθεί περισσότερο αποτελεσματικά. Με μία απλή συντήρηση στη συνέχεια, ανάλογα την με κατασκευή, δεν πρόκειται να σας ξανατεθεί θέμα απόφραξης.
 

Η απόφραξη με κάμερα γίνεται, γιατί αυτό το πολύτιμο εργαλείο μπορεί να δείξει σε πόσα μέτρα και σε τι βάθος υπάρχει το πρόβλημα. Ο κατασκευαστής ή αρμόδιος (π.χ. υδραυλικός) θα κάνει την εκτίμησή του και θα δώσει άμεσα τη λύση δουλεύοντας στο κατάλληλο σημείο.
 

Η αιτία μπορεί να βρίσκεται σε μία μεγάλη σπασμένη ρίζα, σε κάποια αντικείμενα που προκαλούν συνεχώς ζητήματα κι όχι μόνο.
 

Η εξυπηρέτηση γίνεται τώρα γρήγορα κι αποδοτικά. Έτσι ο υδραυλικός θα ξέρει πλέον σε πόσα εκατοστά θα χρειαστεί να δουλέψει και σε ποιο ακριβώς σημείο του συστήματος, ώστε να πετύχει την απόφραξη. Θα χρειαστεί δηλαδή να αντικαταστήσει μόνο το προβληματικό κομμάτι, γλυτώνοντας κόστος για τον πελάτη και χρόνο για τον ίδιο.


Η απόφραξη με κάμερα προλαμβάνει τέλος “δυσλειτουργίες” στο αποχετευτικό σύστημα νέων και μεγάλων κτηρίων/ εγκαταστάσεων (καινούργιες πολυκατοικίες που μπαίνουν στον αγωγό). Μετά θα απαιτείται μόνο μία μηνιαία συντήρηση, με σαφώς μικρότερο κόστος.

apofraxeis

Κατεβάστε τον Τιμοκατάλογό μας Πατήστε Εδώ