Αρχική

Αποφράξεις ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Αποφράξεις Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Άρθρα

Αποφράξεις Πρόβλημα με την αποχέτευση

Αποφράξεις Αιγάλεω

Αποφράξεις Ταμπέλας

αποφραξεις apofraxeis

Οι Αποφράξεις Ταμπέλας στο Αιγάλεω μπορούν να σας λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα με τις σωληνώσεις και τις αποφράξεις σας. Οι Αποφράξεις Ταμπέλας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα με την απόλυτη ακρίβεια θα σας εντοπίσουν το πρόβλημα σε πολύ γρήγορα και θα προβούν στη λύση τους ώστε να αποκατασταθεί η φυσιολογική ροή των υδάτων στις αποχετεύσεις τους. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο.

 

 

Ο Δήμος Αιγάλεω βρίσκεται στο Δυτικό Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου της Περιφέρειας Αττικής και έχει πληθυσμό 69.660 κατοίκους  σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Συνορεύει προς τα ανατολικά με το Δήμο Αθηναίων, βόρεια με τους δήμους Περιστερίου και Χαϊδαρίου, δυτικά με τους δήμους Νίκαιας και Αγ. Βαρβάρας και νότια με τους δήμους Ρέντη και Ταύρου. Το ένα τέταρτο του δήμου είναι βιομηχανική περιοχή, ενώ το έδαφος του διασχίζουν πέντε μεγάλες οδικές αρτηρίες και συγκεκριμένα οι Λεωφόροι Κηφισσού, Αθηνών, Θηβών, Πέτρου Ράλλη και η Ιερά Οδός. Τα τελικά όρια του δήμου Αιγάλεω διαμορφώθηκαν με αλλεπάλληλες προσθήκες και εντάξεις νέων συνοικιών στην αρχική οικιστική μονάδα η οποία περιοριζόταν στο στενό όριο της κοινότητας που είχε δημιουργηθεί με Προεδρικό διάταγμα της 18 Ιανουαρίου του 1934.

Το 1937 έγινε η πρώτη τροποποίηση των ορίων της κοινότητας που το 1943 αναβαπτίσθηκε σε Δήμο. Στα 1952 προστέθηκε η Ανατολική πλευρά του "Μπαρουτάδικου". Ακολούθησαν οι περιοχές της Οδού Κύπρου και του Ι.Ν. του Αγίου Κωνσταντίνου (1954), το λεγόμενο "Κάτω Κτήμα Λιούμη" (1955) και το "Άνω Κτήμα Λιούμη" μαζί με τα "Νταμαράκια", στα 1967. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια το Αιγάλεω ήταν πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής με συνέπεια στην πόλη να εδρεύουν αρκετές δημόσιες υπηρεσίες (Πολεοδομία, Δασαρχείο κ.α.) .

 

πηγή : https://el.wikipedia.org/wiki/Δήμος_Αιγάλεω

Κατεβάστε τον Τιμοκατάλογό μας Πατήστε Εδώ