Αρχική

Αποφράξεις ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Αποφράξεις Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Άρθρα

Αποφράξεις Πρόβλημα με την αποχέτευση

Αποφράξεις Γραμματικό

Αποφράξεις Ταμπέλας

αποφραξεις apofraxeis

Αποφράξεις Γραμματικό

Αποφράξεις Γραμματικό για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεαι με τα σιφόνια, υδροροές και αποχετεύσεις. Το έμπειρο ρποσωπικό μας με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα σας δίνει λύσεις όλο το εικοσιτετράωρο σε όλη την Αθήνα και τα περίχωρα. Οι αποφράξεις - apofraxeis Γραμματικό με τη πείρα των 40 χρόνο σας εγγυάται την πιό τέλεια δουλειά και στις πιο χαμηλές τιμές.

 

  • Γραμματικό Αττικής
    38°12′26″N 23°57′39″E / 38.20722°N 23.96083°E / 38.20722; 23.96083 Το Γραμματικό είναι ημιορεινό χωριό της Βορειοανατολικής Αττικής, πλησίον του Μαραθώνα
     
  • Κοινότητα Γραμματικού
    Η Κοινότητα Γραμματικού ήταν κοινότητα της ανατολικής Αττικής η οποία λειτούργησε στο διάστημα 1912-2010 οπότε και καταργήθηκε με την εφαρμογή του προγράμματος

 

Το Γραμματικό είναι ημιορεινό χωριό της Βορειοανατολικής Αττικής, πλησίον του Μαραθώνα. Εκτείνεται στο βορειοανατολικό άκρο του Νομού, μεταξύ των ορεινών όγκων που απαρτίζουν τη μορφολογία της περιοχής. Στηρίζεται στην αγροτική και κτηνοτροφική εκμετάλλευση όπως και η γειτονική κωμόπολη του Μαραθώνα, σε πολλές από τις εκτάσεις της οποίας εργάζονται οι κάτοικοι. Η περιοχή συνδέεται με την Αθήνα μέσω γραμμής των ΚΤΕΛ.

 

Πορεία του πληθυσμού:

Έτος 2001 2011
Πληθ. 1.291

1.432

 

Η Κοινότητα Γραμματικού ήταν κοινότητα της ανατολικής Αττικής η οποία λειτούργησε στο διάστημα 1912-2010 οπότε και καταργήθηκε με την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης. Βρισκόταν στο βορειοανατολικό τμήμα της Αττικής και συνόρευε με τις κοινότητες Καπανδριτίου, Βαρνάβα και με τον δήμο Μαραθώνος. Περιλάμβανε ένα κοινοτικό διαμέρισμα, καταλάμβανε έκταση 58 τ.χλμ. και ο πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2001 ήταν 1.486 κάτοικοι. Έδρα της κοινότητας ήταν το Γραμματικό.

 

πηγή : https://el.wikipedia.org/wiki

 

αποφράξεις Βύρωνας

αποφράξεις Ηλιούπολη

αποφράξεις Καισαριανή

αποφράξεις Καρέας

αποφράξεις Αργυρούπολη

αποφράξεις Υμηττός

αποφράξεις Παγκράτι

αποφράξεις Νέος Κόσμος

αποφράξεις Νέος Κόσμος

αποφράξεις Γλυφάδας

αποφράξεις Βούλας

αποφράξεις Βουλιαγμένης

αποφράξεις Βάρκιζας

αποφράξεις Φαλήρου

αποφράξεις Καλλιθέας

αποφράξεις Κουκάκι

αποφράξεις Γκύζη

αποφράξεις Κηφισσιά

αποφράξεις Γλυκά νερά

αποφράξεις Σούρμενα

αποφράξεις Σπατών

αποφράξεις Αναβύσσου

αποφράξεις Νέας Σμύρνη

αποφράξεις Λούτσα

αποφράξεις Μαρκόπουλο

αποφράξεις Γραμματικό

αποφράξεις Καλύβια

Κατεβάστε τον Τιμοκατάλογό μας Πατήστε Εδώ